samtaler

 

 

Samtaler

 

 

 

 Samtaleterapi

 

Har du brug for hjælp til:

 

Lavt selvværd og større selvindsigt, stress og depression, familierelationer, sorg, valg af uddannelse og arbejde, dødsangst, psyke og sundhed?

 

I mine samtaler med mennesker kigger jeg både på det ydre og det indre. Når et menneske har det rigtig godt, kan man se det på vedkommende. Øjnene tindrer, kroppen er sund og i balance, sindet går på opdagelse, sjælen er tilfreds. Ønsketænkning vil nogen sige. Andre kommer med en kæk replik: ”Ork, ja, sådan har jeg det altid!” Men det er ikke altid rigtigt. For vi er verdensmestre i at bedrage os selv og andre.

 

Ib Michael har sagt at vrede brænder broer og skam knuser sjæle, så hvis du lever med alle disse uforløste følelser, er det en god idé at tage dig kærligt af dem.

 

Der kan være mange årsager til at du er vred, skamfuld, selvdestruktiv,

træt, opgivende eller hvad der nu ellers fylder for meget i dit liv.

 

Mit udgangspunkt er en god indledende samtale, som giver mig mulighed for at finde ud af – sammen med dig – hvor skoen trykker. Ofte afsløres meget i måden vi siger tingene på. Din historie fortæller mig om dig. Jeg arbejder med stor fokus på hver enkelt persons kropssprog og små signaler. Jeg er nærværende, lyttende, og støtter i opbygning af ressourcer hos den enkelte. Jeg har ofte kreative indfaldsvinkler.

 

Jeg har i mange år arbejdet med Enneagrammets nuancerede persontypologi og vil gerne videregive denne viden og indsigt til dig.

 

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt om alle forhold. Jeg deltager regelmæssigt i en supervisionsgruppe og videreuddannelse.

 

Den spirituelle vinkel

 

Den spirituelle side af tilværelsen er et livslangt kærlighedsforhold. Fra jeg var lille, var jeg optaget af følgende spørgsmål: hvor kommer vi fra, hvor skal vi hen, når vi dør, hvad er meningen med livet, hvad er der på den anden af stjernerne. Med tiden fandt jeg ro ved at udforske og studere åndsvidenskab og spiritualitet. Jeg har gået på mange kurser og gennem årene fået mange erfaringer, som jeg i dag bruger i mit daglige arbejde.

 

Jeg bruger det med respekt for den person jeg taler med, og i det tempo, der er forsvarligt. Og kun hvis den pågældende gerne vil.

Crealife - Rådgivning til et bedre liv

KONTAKT MIG

+45 29 84 18 00

© Copyright. All Rights Reserved.